Afbeelding

Demonstratie dag duurzaam werken en wonen

maandag 13 maart 2017 0:00

Op 8 april organiseert Wouda Installatietechniek een demonstratie dag aan De Noord 35 in Dronten van 10:00 tot 16:00 uur. De demonstratie dag zal in het teken staan van duurzame installatietechniek toegepast in werken en wonen.

Tijdens de demonstratie dag laat Wouda zien hoe er met meer comfort gewerkt en gewoond kan worden met lagere energiekosten. Er is veel mogelijk om het werk- en wooncomfort op een duurzame manier te verhogen. Op de demonstratie dag kunt u toepassingen zien van:

  • zonnepanelen
  • warmtepompen
  • comfortabel en duurzaam verwarmen
  • beveiliging
  • laadstations voor elektrische auto’s voor thuis en op het werk

Tijdens de demonstratie dag kan gebruik worden gemaakt van diverse acties op bovenstaande toepassingen. Er zijn adviseurs aanwezig die u kunnen helpen met het berekenen van bijvoorbeeld het rendement bij gebruik van zonnepanelen of een warmtepomp. De acties gelden voor klanten die op de demonstratie dag een aankoop doen of een offerte aanvragen. Voor kinderen is er een speelgelegenheid.

Wouda Installatietechniek is actief met het ontwerpen, installeren en verlenen van service en onderhoud op het gebied van elektrotechniek, brand- en inbraakbeveiliging, telematica, centrale verwarming, luchtbehandeling, water-, gas- en sanitaire installaties. De belangrijkste vraag voor Wouda is om energie- en brandstofverbruik terug te brengen, zodat er op kosten en belasting van de aarde kan worden bespaard. Wouda Installatietechniek gaat graag met haar klant in gesprek, om samen primair te kijken hoe zij het verbruik terug kunt dringen. Hierbij wordt gekeken naar eigen, duurzame energiebronnen in combinatie met duurzame producten als basis voor de oplossing.