Afbeelding

Eendracht Dronten op de Bühne met koren

donderdag 16 maart 2017 0:00

Eendracht Dronten luidt voorjaar in met popkoor en kinderkoor

Het Dronter orkest Harmonie Eendracht geeft op zaterdag 8 april aanstaande om 19:30

uur een voorjaarsconcert in Kerkcentrum De Ark aan De Oost in Dronten. Ook het jeugdorkest van Eendracht, popkoor Shout! en kinderkoor De Liedmachien verlenen hun medewerking aan het optreden.

Het thema van de avond is Sing, sing, sing en dat is niet voor niets. In een gevarieerd programma wordt onder andere muziek van Elvis, The Beatles, Adele ten gehore gebracht. Ook Happy van Pharrell Williams kan natuurlijk niet ontbreken. Terugkerend thema in het concert is - hoe kan het ook anders - het nummer Sing, sing, sing. De orkesten en de koren zullen gezamenlijk enkele nummers spelen, maar ook afzonderlijk zal er muziek worden gemaakt. Zo zal Harmonie Eendracht het bekende Carnival of Venice gaan spelen.

Het is een traditie van Harmonie Eendracht om in het begin van ieder voorjaar een voorjaarsconcert te geven. Wanneer de dagen weer langer worden en het kwik begint met stijgen, wordt het weer tijd voor een voorjaarsconcert. Eens in de zoveel tijd is het tijd om weer te laten horen wat er allemaal gebeurt in het orkest, en het begin van het voorjaar is daar een mooi moment voor.

Harmonie Eendracht is een orkest dat op amateurniveau muziek maakt. De muzikanten worden gebonden door een gezamenlijke passie voor muziek. De combinatie van passie, plezier en pret hebben in het maken van muziek zorgt voor een sfeer waarin kan worden toegewerkt naar een goede prestatie, ditmaal met medewerking van hun jeugdorkest, popkoor Shout! en kinderkoor De Liedmachien. De koren komen ook uit Dronten en staan onder leiding van Nadine Braam.

Deze goede prestatie is voor de muzikanten en de koorleden het leukst met een gevulde zaal. Muzikanten en zangers kunnen niet zonder publiek. Kaarten zijn op de avond zelf bij de ingang te verkrijgen. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis naar binnen, evenals de donateurs van Harmonie Eendracht met hun entreekaart.