Henry Huijsmans
Henry Huijsmans maartenheijenk.nl

Asv Dronten haalt Van der Molen, tweetal neemt afscheid

Sport

DRONTEN – Asv Dronten krijgt vanaf de zomer de beschikking over Wouter van der Molen. De 31-jarige verdediger komt over van SC Genemuiden, waar hij eerder al bekendmaakte te vertrekken. Voor Van der Molen is asv Dronten club nummer acht.

Van der Molen kwam in zijn loopbaan al uit voor een gros aan clubs. Hij begon in het eerste elftal van Huizen, om vervolgens ook nog de shirts van Zuidvogels, Ajax Amateurs, Sparta Nijkerk, DOVO en VVA ’71 te dragen. Dit seizoen speelt hij voor Genemuiden, waar hij voornamelijk als rechtsback wordt ingezet.

Asv Dronten neemt op haar beurt afscheid van spelers Henry Huijsmans en Danny Scholte. De contracten van beide spelers zijn niet verlengd, waardoor zij op zoek moeten naar een nieuwe club. Rond Denzel Budde en Ricardo Talu is nog geen duidelijkheid, zij zijn nog in gesprek met de club.

"Heel happy"

Assistent-trainer John Halsema is blij met de selectie die er nu staat. “We zoeken nog naar een tweede doelman, maar verder zijn we in principe klaar. Er staat een gebalanceerde ploeg, met een mix van ervaring en talent. We zijn heel happy.”

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 1 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 2 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 2 uur geleden