Alzheimer Café Dronten: Voeding en dementie

Algemeen

Koken, voeding en dementie. Ruud Dirkse, schrijver van het voorwoord van het uit het Engels vertaalde boek: ‘Kookboek bij dementie’ en Adriëtte Felix- Topper, diëtiste van TopCare, komen ons op woensdag 12 april meer vertellen over voeding en dementie. Aan de hand van úw vragen zullen Adriëtte en Ruud op een gezellige manier de avond verzorgen. Het zelf koken én veilig koken, sociale aspecten zoals de omgeving, kleur van het voedsel en de manier waarop de familie bij het eten betrokken is, zullen besproken worden. Tevens zal er meer worden verteld over voeding in combinatie met dementie.

Elke 2e woensdagavond van de maand kunt u vanaf 19.00 uur binnenlopen bij het Alzheimer Café Dronten in de Meerpaal (gele zaal). De start van de caféavond is om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Koffie en thee en toegang zijn geheel gratis.

Meer informatie kunt u krijgen via telefoonnummer 06-16098754 bij Katja Oerlemans, op de site van Alzheimer Nederland via www.alzheimer-nederland.nl of via onze eigen site : www.alzheimercafedronten.nl