ASVD/Solana wint de uitwedstrijd bij Robur et Velocitas

ASVD/Solana moest het vanavond opnemen tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn. De mannen uit Gelderland zijn te vergelijken met de jongens uit Dronten, er wordt gewonnen en verloren, maar een echte lijn ontbreekt. In Dronten leek Robur de betere ploeg, maar won Dronten en ook nu was het Robur dat met veel beweging en balbezit begon.

Toch speelde ASVD/Solana volwassen, wachtte rustig af en wist met drie prachtige aanvallen, waarbij Nick Willems en Jeffrey van de Brakel een hoofdrol opeisten, de tegenstander eigenlijk gelijk buitenspel te zetten: 0-3. Na een vrije trap, gegeven wegens commentaar van de keeper op de leiding, was het Sylvester, die nog voor rust zelfs de 0-4 aantekende.In de tweede helft drong Robur toch aan en via enkele eigen doelpunten ontstond er onnodig toch wat onrust bij de Drontenaren. 2-4.

Gelukkig wist Tim na een uitbraak Anko te vinden en werd het 2-5, waardoor de marge weer 3 was. Opnieuw een goede goal van Robur werd gevolgd door een prachtige actie van Jeffrey, die het veld in liep, de aftrap nam en scoorde: 3-6!

Echt spannend werd het uiteindelijk niet meer, omdat ASVD/Solana de zaken goed op orde had! De einduitslag werd 5-7 en daarmee zet ASVD/Solana weer een goede stap omhoog!

Woensdag mogen de jongens uit Dronten richtint Teuge om daar te spelen tegen de plaatselijke SC.

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 13 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 14 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 14 uur geleden