Mark Schaap
Mark Schaap BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS verliest van Zwart Wit en laat daarmee grote kans liggen

Sport

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag een grote kans op het winnen van de tweede periode laten liggen. De Biddinghuizenaren verloren zelf met 2-3 van Zwart Wit '63 en konden zodoende niet profiteren van de nederlaag van concurrent Stroe. Die ploeg won de tweede periode en plaatste zich zodoende voor de nacompetitie.

BAS had het vanaf het begin lastig met de Harderwijkers en nog voor de rust betaalde dat zich uit in een achterstand. Fred van Loo opende namens de gasten de score en na de rust werd de schade nog groter. Fabian van Panhuis maakte er 0-2 van en daarmee leek er al een einde te komen aan de Biddinghuizense illusies.

Geen comeback

Stroe stond op dat moment ook achter en daaropvolgend besloot BAS toch nog een keer gas te geven. Via Jesper Claassen werd het 1-2, maar kort voor het einde maakte wederom Van Panhuis de 1-3. Nadat Stefan Tolhoek een vrije trap had benut en Zwart Wit met tien man verder moest, leek er nog even een comeback in de maak, maar zover kwam het niet: 2-3.

Door de nederlaag van BAS ging Stroe met de tweede periodetitel aan de haal en dat terwijl het zelf met liefst 5-1 verloor van Buitenboys. Voor BAS een gemiste kans keer vijf.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 18 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 18 uur geleden