Afbeelding

ASVD/Solana recht de rug

Sport

ASVD/Solana heeft de rug kunnen rechten tegen Andarinyo. Waar de Drontenaren in de uitwedstrijd nog nipt, en enigszins tegen de verhouding in, 7-5 verloor, wisten de jongens uit Dronten nu de overwinning over de streep te trekken.

De afgelopen weken waren de uitslagen zeer wisselend, maar vanavond leek ASVD/Solana duidelijk op haar doel af te gaan. Ondanks een sterk begin van de jongens van Andarinyo, liet ASVD/Solana zich niet gek maken en een goeie actie van topscorer Jeffrey leidde tot de 1-0. Niet veel later was het Danny die de bal kort bij zich hield en met zijn 'mindere' linker de 2-0 binnenschoot.

Andarinyo bleef wel drukken, maar had een vrije trap nodig, die door Anko in eigen goal werd getikt, om weer aan te sluiten.

Lang bleef deze stand op het bord, zelfs tot op de helft van het tweede bedrijf, en uiteindelijk wisten de Drontenaren het duel te beslissen. Waar vaak de pal en de lat in de weg stonden, waren het Sylvester en Remco die uiteindelijk de terechte 4-1 op het bord brachten.

Zo heeft ASVD/Solana nog twee (thuis) wedstrijden te gaan en is het nu veilig in de 1e klasse Oost.