Afbeelding

Lintjes voor Langendoen, Tollenaar, Goudzwaard en Kempenaar

Algemeen

DRONTEN - Jaap Langendoen (Swifterbant), Jannie Tollenaar en Gaby Goudzwaard (beiden Dronten) mogen zich sinds vanmorgen ‘lid in de Orde van Oranje-Nassau’ noemen. Ton Kempenaar (Dronten) werd ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Jaap Langendoen

Jaap Langendoen was in het verleden vrijwilliger bij de natuur-en mileucoöperatie Rivierduingebied, de PCOB en de Kerstwandeling Swifterbant.

Tegenwoordig is hij gids en rondleider bij de jeugdnatuurclub IVN en bekleedt hij diverse functies binnen de Protestantse gemeente in zijn woonplaats. Daarnaast verzorgt hij presentaties over natuur, over het ontstaan van Swifterbant en over de opgraving in Swifterbant.

Ton Kempenaar

Ton Kempenaar is directeur van het Aeres Praktijkcentrum in Dronten. In het verleden heeft hij bestuursfuncties vervuld bij onder andere de stichting Freedom Through Education, stichting Vrienden Christiaan Huygens Flevoland, de Protestantse gemeente Dronten, Christelijk Onderwijs Dronten en Zeewolde en NLTO afdeling Dronten.

Tegenwoordig is hij vooral actief op het terrein van duurzame energie en windenergie. Zo was hij inititiefnemer en oprichter en vervolgens voorzitter van de directie van het EWI Windpark.

Jannie Tollenaar

Jannie Tollenaar vervulde in het verleden vrijwilligersfuncties bij de afdeling Dronten van Vrouwen van Nu en bij Het Pluspunt in Swifterbant. Tegenwoordig is ze actief bij de Open Tafel in De Meerpaal en bij de Protestantse Gemeente Dronten.

Gaby Goudzwaard

Gaby Goudzwaard was mede oprichter en secretaris van de Flevo Truckerstour. Hiervan nam hij vorig jaar afscheid. Verder is hij actief geweest bij de Bataviawerf in Lelystad. Tegenwoordig vervult hij nog diverse functies bij sportclub Flevostar en Badmintonclub Dronten.

Lintjesregen Dronten

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 22 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden