Koningsdag Swifterbant
Koningsdag Swifterbant

'Uitgekleed' Koningsdagprogramma trekt in Swifterbant aardig wat publiek

Swifterbant

SWIFTERBANT - Vlag hijsen, versierde kinderfietsjes, wat springkussens en de vrijmarkt; het programma van Koningsdag in Swifterbant liep niet over van de activiteiten. Wat er werd gehouden trok aardig wat belangstelling.

Meer programmaonderdelen zaten er dit jaar niet in meldt voorzitter Dennis van der Zee van Stichting de Klokbeker. ,,Het is moeilijk om vrijwilligers te vinden en die heb je wel nodig om in het dorp wat te organiseren.”

Zonder activiteiten op Koningsdag wordt het saai in Swifterbant vindt hij. ,,Ik ben daarom blij dat we de reveille hebben kunnen houden, dat er wat activiteiten voor de kinderen waren en dat de vrijmarkt lekker liep.”

Genoeg ideeën

Ideeën heeft de stichting genoeg maar voor de uitvoering zijn handen nodig. ,,Ik heb de hele dag mensen gesproken en ik heb het idee dat ik er wel wat warm heb kunnen maken om volgende keer ook wat te doen.”

Hij gaat er daarom van uit dat De Klokbeker volgend jaar een meer aangekleed programma kan bieden. ,,Deze editie trok in ieder geval, voor ons doen, aardig wat mensen en het weer zat ook mee. We zijn tevreden.”