Afbeelding
stichting De IJsvogel

Middagprogramma Koningsdag Biddinghuizen misschien volgend jaar weer terug

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN Dat er voor het eerst in jaren tijdens Koningsdag geen middagprogramma was vond voorzitter Teun van Beek van Stichting de IJsvogel in Biddinghuizen een ‘rare gewaarwording’. ,,Ik was om kwart over een klaar en dat ben ik niet gewend.” De afgelopen Koningsdagen liep de animo voor het middagaanbod terug. Door het deze keer te schrappen hoopt Van Beek voor een volgende editie op meer elan.

Het ochtendprogramma van Koningsdag in Biddinghuizen werd, traditiegetrouw, uitstekend bezocht. ’s Ochtends hesen scouts van de Osbournegroep de vlag en daarbij waren, behalve burgemeester Aat de Jonge, zo’n vierhonderd dorpsgenoten aanwezig.

Ongeveer honderd kinderen reden daarna met hun versierde fiets een route langs veel publiek en ook de vrijmarkt was gezellig druk. ,,Het weer werkte gelukkig volop mee.”

Middagprogramma

De IJsvogel gaat de dag evalueren en bedenken of volgend jaar wel of niet een middagprogramma georganiseerd wordt. Teun van Beekmeldt daarover: ,,We wilden een statement maken."

,,Mensen hebben het nu gemist en we hopen voor volgend jaar op nieuwe dynamiek. We hebben de nodige reacties gekregen en we zullen zien of er genoeg enthousiasme is om volgend jaar weer een middagprogramma te bieden.”

Versierde fietsen

  • Aaron Buitenga
  • Joey van Holst
  • Fenne Sybesma
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 11 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 12 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 12 uur geleden