Jeffrey van den Brakel
Jeffrey van den Brakel Ā©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten beleeft makkelijk middagje tegen EZC '84

DRONTEN - Reaal Dronten lijkt op stoom te raken voor de naderende nacompetitie. De Drontenaren hadden zaterdag weinig te duchten van EZC '84 en wonnen met 4-0. Jeffrey van den Brakel nam drie doelpunten voor zijn rekening.

Binnen tien minuten had Reaal de klus al geklaard. Adil el Morabit opende na drie minuten de score en vier minuten later had ook Jeffrey van den Brakel zijn doelpunt al te pakken. Nog voor de rust werd de marge zelfs drie. Van den Brakel was wederom het eindstation en hij maakte helemaal een einde aan de wedstrijd.

In de tweede helft lukte het Reaal niet om de score veel verder op te voeren. Van den Brakel completeerde nog wel zijn hattrick, maar daar bleef het uiteindelijk bij: 4-0.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 18 uur geleden