Márion Reizen
Márion Reizen

Márion Reizen presenteert nieuwe dubbeldekker tijdens open dag

Partnerbijdrages

DRONTEN - Touringcarbedrijf Márion Reizen houdt op vrijdag 5 mei tussen 17 uur en 20 uur een open dag. Aanleiding is de komst van een gloednieuwe dubbeldekker. Deze dubbeldekker van het merk VDL wordt deze middag officieel in gebruik genomen door eigenaar Menno Braker.

„Een langgekoesterde droom gaat in vervulling”, zegt Braker over de nieuwe bus, „Naast onze touringcars die 30, 50 of 60 personen kunnen vervoeren, kunnen we nu ook een touringcar aanbieden voor maar liefst 91 personen. Uiteraard luxe ingericht en voorzien van alle moderne gemakken.”

Dochter Marion: „Onze klanten kunnen deze dag niet alleen kennismaken met de dubbeldekker, maar ook met onze andere (rolstoel-) touringcars. Verder treedt zeemanskoor De Ketelbinken op en voor de kinderen -wellicht onze toekomstige touringcarchauffeurs- is er ook wat leuks.”

Familiebedrijf

Márion Reizen is een echte Drontense onderneming. Het bedrijf bestaat volgend jaar 20 jaar. Ze zijn begonnen met de aanschaf van een rolstoeltouringcar: „Een beslissing op gevoel, hopende dat de markt hiervoor open stond. Het bleek een schot in de roos.”

Niet veel later volgde een gewone touringcar en zo begon het bedrijf te groeien. Dochter Marion Kootstra werkt inmiddels ook in het bedrijf. Anno 2017 heeft Márion Reizen een wagenpark waaronder vier rolstoeltouringcars, één VIP-touringcar en nu dus een dubbeldekker.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 14 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 14 uur geleden