Reaal Dronten geeft ruime voorsprong helemaal weg

DRONTEN - Reaal Dronten heeft het zaterdag nagelaten om zichzelf in een zetel te plaatsen. In het nacompetitieduel met 't Harde nam Reaal een 3-0 voorsprong, maar uiteindelijk ging het toch nog met 3-4 onderuit.

Binnen het half uur leek Reaal de buit al binnen te hebben. Kevin Valk opende de score en door twee goals van Danny Mol was het na dertig minuten liefst 3-0. Er leek weinig aan de hand, maar nog voor de rust deed 't Harde wel wat terug. Dinand Dekker zorgde voor de 3-1.

Helemaal mis

Na de rust gaf Reaal het helemaal uit handen. Terence ten Brink verzilverde een strafschop en in het laatste kwartier gingen de bezoekers toch met een zege aan de haal. Robbert Strijker zorgde voor de gelijkmaker en wederom Dekker zorgde voor een 3-4 eindstand.

Zo moet Reaal volgende week een verschil van Ć©Ć©n zien te repareren. Dat moet het hoogstwaarschijnlijk wel doen zonder Remco Drenth, die in de slotfase een rode kaart kreeg voorgeschoteld. De return in 't Harde begint dan om 15.00 uur.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 22 uur geleden