Yvonne Antonides (staand) en Kim de Paauw in de zaak Style Company. De ā€˜wonderverfā€™ is er vanaf volgende week te koop.
Yvonne Antonides (staand) en Kim de Paauw in de zaak Style Company. De ā€˜wonderverfā€™ is er vanaf volgende week te koop. Ā©maartenheijenk.nl

Deense ā€˜wonderverfā€™ van Jeanne dā€™Arc is vanaf 1 juni via The Style Company te koop

Algemeen

DRONTEN ā€“ De bijzondere verf van Jeanne dā€™Arc blijft te koop in Dronten. Yvonne Antonides verkocht het product uit Denemarken in haar winkel La Sophia in het winkelcentrum Suydersee. Die zaak gaat per 1 juni dicht en daarom is ze blij dat ze in Kim de Paauw van The Style Company een verkoper heeft gevonden.

Donderdag 1 juni zijn er van tien tot twee uur workshops in de winkel aan de Reling 3. Vanaf februari verkoopt Kim de Paauw daar meubels, accessoires en cadeauartikelen. ,,Vrij exclusief. We hebben van veel dingen maar een stuk in de winkel staan. En dat loopt goedā€, vertelt ze. Vanaf volgende week komt daar de ā€˜wonderverfā€™ uit Denemarken bij. ,,Dat past hier hartstikke goed.ā€

Verven zonder schuren

,,Verven zonder schurenā€, zo omschrijft Yvonne Antonides het enthousiast. ,,Goed ontvetten en je kunt het overal op smeren. Stof, leer, hout, glas, synthetische materialen, ijzer, alles kan.ā€ Ze heeft het een jaar of drie in haar winkel naast Bakkerij Prins in de collectie gehad en blijft ook in de toekomst betrokken bij de Jeanne dā€™Arc-verf.

,,Ik heb een grote klantenkring uit de wijde omgeving van Dronten. Als je het eenmaal kent ben je verkocht, dan werkt het verslavend.ā€ Donderdag laat ze bij The Style Company zien wat er allemaal mee kan. ,,Ik ben blij dat het in Dronten verkrijgbaar blijft. Waar je het ook voor gebruikt, het lukt altijd.ā€ ,,Niet iedereen kan schilderen, maar met deze verf welā€, vult Kim de Paauw aan.

Workshops

Bij The Style Company zullen ook na 1 juni geregeld workshops gegeven gaan worden. ,,In de zomer heb ik bovendien een samenwerking met Hannekeā€™s Pluktuin in Biddinghuizen en zal ik ook daar laten zien wat er allemaal mee kan.ā€

Opgeven voor de workshops van 1 juni is niet nodig. Tussen tien en twee uur binnenlopen is voldoende. Meer informatie over de bijzondere verf is te vinden op Facebook.

Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 22 uur geleden
Afbeelding
Dronten koopt elektrische vuilniswagens: "We zien momenteel geen nadelen" 23 uur geleden
Rivierduinpad
Niet alleen Tulpenroute voert langs bloeiende tulpen, ook het Rivierduinpad 23 uur geleden