VIDEO | Kevin Dolman schiet Reaal Dronten kort voor ’t eind naar de derde klasse

DRONTEN - Met een doelpunt vijf minuten voor het einde van de verlenging heeft Kevin Dolman vandaag zijn ploeg Reaal Dronten naar de derde klasse geschoten. De Drontenaren hadden in de nacompetitie thuis met 3-4 verloren van ’t Harde, maar maakten dat vandaag goed met een 2-4 uitzege.

Danny Mol bezorgde Reaal een 0-1 voorsprong, waarna ’t Harde op gelijke hoogte kwam en via een penalty zelfs een 2-1 voorsprong nam. Jeffrey van den Brakel en Kevin Valk zetten die achterstand om in een 2-3 overwinning.

Verlenging

Omdat uitdoelpunten niet dubbel tellen, moest er verlengd worden. Op het moment dat trainer Henk Posthuma de namen van de vijf penaltynemers op een rijtje zette, maakte Kevin Dolman daarin de beslissende 2-4.

Het betekent dat Reaal volgend seizoen op hetzelfde niveau gaat spelen als BAS en Swift’64.