Nagels lakken tijdens het Vraagelkaarcafé
Nagels lakken tijdens het Vraagelkaarcafé Vraagelkaar.nl

Vraagelkaarcafés de komende maand zowel in Swifterbant als Biddinghuizen

Algemeen

SWIFTERBANT/BIDDINGHUIZEN - „Deze ochtenden zijn een perfecte gelegenheid om te genieten van leuke workshops en mensen uit de buurt te ontmoeten”, meldt Vraagelkaar.nl over de Vraagelkaarcafés die de komende maand worden gehouden in Swifterbant en Biddinghuizen.

De bedoeling van vraagelkaar.nl, een initiatief van Janet Turkstra uit Dronten, is het stellen en beantwoorden van vragen. Op de website kan worden aangegeven wat iemand leuk vindt om te doen of voor een ander wil betekenen: „Dat is fijn als u iemand zoekt om mee te wandelen of te klaverjassen. Of als u het leuk vindt om te tuinieren, een boodschap mee te nemen, of iets anders.”

Ontmoeten en verbinden

„Tijdens de Vraagelkaarcafés staan ontmoeten en verbinden centraal. We starten de ochtenden met een energieke inspiratieworkshop, waarbij u kunt aangeven wat u leuk vindt om te doen of wat u voor een ander wilt betekenen. Dat is leuk als u een keertje met iemand wilt wandelen of fietsen met dit prachtige weer of als u een vraag heeft waarbij het fijn is als een buurtgenoot u ondersteunt.”

Aansluitend kunnen de aanwezigen meedoen met één van de vijf workshops: „Uw nagels laten lakken of een (gezichts)massage ontvangen in het verwencafé, meedoen in het haak- en breicafé, handwerken in het creacafé, een spelletje spelen in het praat- en spelcafé of meer leren of uw tablet of telefoon in het ICT-café.”

Vraagelkaarcafés

  • Di. 20 juni, 9.30 uur: De Steiger in Swifterbant
  • Do. 22 juni, 9.30 uur: Educatief Centrum in Biddinghuizen
  • Aanmelden: vraagelkaar.nl/cafe