Afbeelding
Team Let's Try

Grote motorschade voor Pulling Team Let's Try

Sport

DRONTEN - Tractorpulling Team Let's Try uit Dronten is druk aan de slag in hun werkplaats om de grote motorschade te constateren. Na de wedstrijd in het Brabantse Made op 17 juli is de machine uit elkaar gehaald om alle onderdelen te inspecteren.

In Made trad een backfire op in de motor waardoor alle onderdelen nagelopen moesten worden. Op het eerste oog viel de schade mee maar naar enkele metingen volgde een desastreuze conclusie: de complete inhoud van de motor in krom geslagen en beschadigd. Afgezien van de krukas van de motor heeft bijna geen een onderdeel de klap van de backfire overleefd. Een enorme tegenslag voor de mannen die presteren op het hoogste niveau van het tractorpullen. Door de lange levertijd van nieuwe onderdelen moet het team de volgende wedstrijd op zaterdag 1 juli in het Drentse Eext aan zich voorbij laten gaan. Het team hoopt er in Putten op zaterdag 8 juli weer te staan.

Het wordt nog een hele klus. De motoronderdelen zijn op maat gemaakt en kosten een hele bak met geld. Om zo snel mogelijk weer op de baan te verschijnen heeft het team een actie gelanceerd waarmee fans lid kunnen worden van de Let's Try Hemi V8 Club. Nieuwe leden maken kans op mooie prijzen. Voor meer informatie over de schades en de actie kunt u naar de website gaan www.pullingteam-letstry.nl