Afbeelding
© Bart Heemskerk

Lowlands maakt haar filosofieprogramma bekend

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Tijdens het Lowlands-festival wordt sinds enkele jaren samen met The School Of Life een uitgebreid filosofieprogramma georganiseerd waarbij diverse binnen- en buitenlandse filosofen masterclasses geven. Voor de komende editie heeft Lowlands haar filosofieprogramma bekendgemaakt.

Persbericht Lowlands:

Lucas de Man

De presentator van ‘Kunstuur’ en ‘Man en Kunst’ over de kracht van het niet weten en het belang van professioneel schijt hebben.

Marjolijn van Heemstra

Deze theatermaker, dichter, schrijver en professioneel partycrasher leert je een stapje achteruit te zetten om vervolgens samen een grote sprong vooruit te maken.

Eva Rovers

Ontdek de rebel in jezelf met cultuurgeschiedkundige Eva Rovers en de filosofie van Albert Camus.

Lammert Kamphuis

De filosoof en Head of Faculty bij The School of Life laat zien hoe twijfelen je op een gekke manier van alles oplevert: meer rust, een bredere blik en betere gesprekken

Jules Evans

Na een bijna-doodervaring verdiepte deze Britse filosoof zich in de filosofie van extase, spirituele vervoering en paranormale ervaringen. Wat hij toen ontdekte, zul je niet geloven!

Frits Philips

Deze docent bij The School of Life en – jawel – nazaat van dát elektronicabedrijf geeft je een verlichtende kijk op Karl Marx én je dayjob.

Patrick van Veen

Deze gedragsbioloog laat zien dat genialiteit niet tot uiting komt door de regels te volgen, maar door je eigen regels te maken.

René ten Bos

Zijn we te ver gegaan toen we het milieu, klimaat en leven naar onze hand gingen zetten? René ten Bos, Denker des Vaderlands, heeft daar hele eigen ideeën over.

Filosofisch Café

Betoogtoog voor diepgravende kroegtijgers en bierbomers, die niets liever doen dan mee- en doordenken over zowel belangrijke als totaal onzinnige zaken in het leven.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 2 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 2 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 3 uur geleden