Afbeelding

Beautiful Change gemeentewinnaar kapsalon van het jaar verkiezing 2017

Partnerbijdrages

Biddinghuizen , 3 juli 2017: Maandagavond 26 juni zijn in de uitverkochte en sfeervolle Studio’s Aalsmeer de winnaars van de verkiezing van de leukste kapsalon en de leukste ZZP Kapper bekend gemaakt tijdens de Brooklyn Nights Award Show. 800 kappers waren naar Aalsmeer gekomen om te netwerken en te vernemen welke uitblinkers meer waardevolle titels naar huis zouden gaan.

Voor Nathalie Ritsema (eigenaresse) en haar Team van Beautiful Change was het een geslaagde avond. Het team ging naar huis met een dubbele Golden Award. In de afgelopen maanden konden klanten stemmen op hun favoriete kapsalon en dat dit gedaan is, is een feit want Nathalie Ritsema was erg verast dat ze als Nieuwkomer met haar salon in de gemeente Dronten nu bekroond is met deze Award voor de meeste stemmen en de hoogste beoordeling.

Haar reactie: "Ik ben buitengewoon trots op het feit dat wij sinds september afgelopen jaar met de opening van onze nieuwe winkel in Biddinghuizen, onze klanten optimaal mogen bedienen op service, kwaliteit en kennis. Dit naast de passie voor het vak uiteraard.”

Ze wil dan ook al haar klanten bedanken voor de steun en klandizie de afgelopen 10 maanden.

Naast een gemiddelde beoordeling van een 9,53 en de vraag of ze volgend jaar weer mee doet? Zegt ze volmondig “uiteraard! Dit geeft ons als team nog meer energie en kracht om onze dienstverlening op het hoogste niveau te krijgen.