Naud Rommens en Bertus Flipse bezegelen de overname.
Naud Rommens en Bertus Flipse bezegelen de overname. eigen foto

Naud Rommens neemt Flipse Makelaardij o.g. in Dronten over

Algemeen

DRONTEN - Naud Rommens heeft per 1 juli het kantoor van Flipse Makelaardij o.g. in Dronten overgenomen. Bertus Flipse blijft als makelaar/taxateur verbonden aan het bedrijf. „De bedrijfsovername zal geen merkbare veranderingen met zich meebrengen”, zeggen beide heren.

Flipse Makelaardij o.g. ging 29 jaar geleden in Dronten van start ging. De jaren ervoor deed Bertus Flipse ervaring op bij makelaarskantoor Vos dat al in Dronten gevestigd was.

Eigen gezicht

„Met de nadruk op plezier en passie groeide het bedrijf onder leiding van Bertus uit tot een kantoor met een eigen gezicht en een vaste en vertrouwde waarde voor kopers en verkopers van woningen en bedrijfspanden in de gemeente Dronten”, aldus Naud Rommens en Bertus Flipse.

Sinds 2006 is Naud Rommens verbonden aan Flipse Makelaardij als NVM-gecertificeerd makelaar/taxateur. Uit de gesprekken tussen Rommens en Flipse kwam de afgelopen jaren steeds duidelijker naar voren dat de ambitie van Naud naadloos aansloot op de wens van Bertus: „Dat heeft erin geresulteerd dat Naud met ingang van 1 juli 2017 het kantoor heeft overgenomen.”

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 21 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden