Afbeelding
Jennifer Sauer

Organisatie Meerpaaldagen goed te spreken over Springsteen Experience en Thijs Boontjes

Cultuur

DRONTEN - De 26ste editie van de Meerpaaldagen werden gisteravond geopend met een sponsormeeting, waar voorzitter Joop Weenk de sponsors en vrijwilligers bedankte. Daarna waren er optredens van onder anderen The Springsteen Experience en Thijs Boontjes.

Persbericht Meerpaaldagen:

Spot

De opening van het gratis evenement was voor SPOT!. De vier mannen Ć©n een vrouw hadden van tevoren aangekondigd dat het publiek met ieder nummer moest kunnen meezingen en dat bleek! Alle grote meezingers kwamen voorbij en werden uit volle borst meegezongen door het toegestroomde publiek. Met stip de gezelligste band van de openingsavond.

Thijs Boontjes dans- en showorkest

Als kleinere jongen had Thijs Boontjes grote aspiraties. Een dans- en showorkest mƩt dansende dames, dat zou het moeten zijn. Van het dans- en showorkest is het nog niet gekomen, maar muzikaal heeft hij het ver geschopt! Met zijn band is hij een vreemde eend in de bijt op de Meerpaaldagen, maar dat deert het publiek niet.

,,Swingend, een beetje vreemd, maar heel fijnā€, aldus een bezoeker die niet bij naam genoemd wou worden. Thijs Boontjes, een vreemde eend wellicht, maar een hele mooie, dat zeker.

The Springsteen Experience

I.O.S. ligt inmiddels in het verleden van Joost Marsman, maar dat hij daar de nodige ervaring heeft opgedaan moge duidelijk zijn. Zonder moeite schallen de grote ā€“ en minder grote hits ā€“ van The Boss door de tent op het Meerpaalplein. Vooraf gaf Joost aan het publiek te willen vermaken: '"Gewoon lekker spelen.ā€

Meerpaaldagen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 18 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 18 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 19 uur geleden