Anneke Eising
Anneke Eising eigen foto

Anneke Eising presenteert haar tweede boek in de bieb in Swifterbant

Swifterbant

SWIFTERBANT - Anneke Eising uit Swifterbant heeft een tweede Engelstalige roman geschreven. ā€˜Cat and Mouseā€™ is een vervolg op ā€˜Adrenalin Run, Surviving a Blue Mondayā€™ dat in april verscheen. Op woensdagavond 27 september houdt ze om zeven uur een lezing over haar romans in de bibliotheek in haar woonplaats.

Anneke is indertijd na haar studie naar Canada geƫmigreerd. Ruim twintig jaar geleden kwam ze terug naar Nederland om les te geven in Almere. Tegenwoordig woont ze met haar gezin in Swifterbant.

Eerste boek was nog niet af

Haar eerste boek, bedoeld voor jongeren vanaf 13 jaar, was volgens de eigen kinderen van Anneke Eising nog niet af Daarom heeft ze nu een tweede deel geschreven.

Het verhaal is grotendeels fictief, maar het speelt zich af op bestaande locaties en het is deels gebaseerd op gebeurtenissen uit het leven van de schrijfster. Anneke vindt deel 2 beter dan haar eerste boek: ā€žHet is bedachtzamer geschreven, ik heb mezelf wat meer aandacht voor de persoon gegund.ā€

Als E-book ĆØn op papier

ā€žDit verhaal heeft heel veel herinneringen terug doen komenā€, vervolgt de schrijfster, ā€žIk vond het daarom soms moeilijk om te schrijven. En soms was het gewoon een feestje.ā€ ā€˜Cat and Mouseā€™ komt binnenkort uit als E-book en ook als papieren boek.

Anneke Eising schildert ook graag. Speciaal voor de gratis avond in de bibliotheek stelt zij een aantal van haar schilderijen tentoon.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 19 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 20 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 20 uur geleden