Doorstart Vƶgele-winkel in Dronten met feestelijke openingsdag op 16 september

Algemeen

DRONTEN - Vidrea Retail, de nieuwe eigenaar van de winkels van Charles Vƶgele, opent binnenkort tachtig zogenaamde ā€˜multibrandstoresā€™. Ook aan Het Ruim in Dronten maakt Vƶgele een doorstart. Binnenkort wordt de zaak helemaal omgebouwd en op zaterdag 16 september is de heropening. De naam van de nieuwe winkel wordt eind deze week bekendgemaakt.

Petra de Leeuw is het enige overgebleven personeelslid van Vƶgele in Dronten. Al sinds mei werkt zij met een heel nieuw team, bestaande uit vijf personeelsleden.

Overname

De bedrijfsleider vertelt dat haar voormalige werkgever in januari failliet is gegaan. De winkel is toen open gebleven, aanvankelijk om de bestaande voorraad te verkopen.

In maart nam Vidrea Retail de 95 Vƶgele-winkels over. De nieuwe eigenaar heeft de winkel in Dronten gewoon voortgezet.

Vidrea is sinds deze maand ook eigenaar van Witteveen Mode. Het bedrijf opent straks in Dronten een winkel volgens een geheel nieuwe formule.

Spiksplinternieuw

ā€žHet wordt een spiksplinternieuwe multibrandstoreā€, kondigt Petra de Leeuw aan, ā€žWe brengen allerlei verschillende merken dames- en herenkleding. Daarnaast krijgen we een afdeling ā€˜homeā€™ met onder andere woonaccessoires en krijgen we een koffiehoek."

ā€žWat we houden zijn de broeken van Vƶgele. Die waren vanwege hun goede pasvorm heel populair en die blijven we dus verkopen.ā€

Mooie uitstraling

De winkel krijgt volgens de ā€˜store managerā€™ een hele mooie uitstraling. Ook over haar hartelijke verkoopteam is ze enthousiast, evenals over de medewerking van tal van collega-winkeliers in winkelcentrum Suydersee.

ā€žWe maken er op 16 september een groot feest van met onder andere een optreden van de band Bottle Up and Go uit Enkhuizen (zie video -red.).ā€

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 19 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 20 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 20 uur geleden