Afbeelding

Lancering nieuwe Jan des Bouvrie designvilla’s aan de Wateras in Dronten

Partnerbijdrages

DRONTEN - Projectontwikkelaar UniqResort Exclusive start in samenwerking met ontwerpstudio Jan des Bouvrie een kleinschalig nieuwbouwproject in Drontenwest. De elf Jan des Bouvrie-villa’s worden gerealiseerd aan de Wateras.

“Licht en ruimte zijn de belangrijkste elementen van onze villa’s”, aldus UniqResort Exclusive, “De villa’s hebben grote raampartijen en een maximum aan licht in huis om extra ruimte en comfort te bewerkstelligen.”

“De locatie aan de Wateras is daarom perfect voor deze villa’s: ruime opzet, perfect qua zonexpositie en geen belemmering van zoninval door omliggende (hoog)bouw of bestaande bomen. De vrije ligging op kavels tot 930 vierkante meter benadrukt nog eens het ruimtegevoel.”

Belangstellenden kunnen een keuzen maken uit drie types villa’s, waarbij 3, 4 en 5 slaapkamers en badkamer op de begane grond tot de mogelijkheden behoren. Ook kan de villa geheel gepersonaliseerd worden.

De designafdeling van het Arsenaal speelt desgewenst een belangrijke rol door individuele wensen van kopers te visualiseren naar de aannemer toe. Kopers kunnen een bezoek brengen aan het Arsenaal om kennis te maken met de ontwerpers en gezamenlijk eventueel de bouw en inrichting te bespreken.

In samenwerking met Makelaardij Van der Linden en Bouwbedrijf Draisma organiseert UniqResort Exclusive een informatieavond. Deze wordt gehouden in de modelwoning VillaResort Harderwold. Belangstellenden zijn daar van harte welkom op woensdagavond 13 september van 19 tot 21 uur.

UniqResort Exclusive
Pluvierenweg 9,
Zeewolde.
Tel. 0320 - 846 973
www.wateras.nl
sales@uniqresort.eu

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding