Documentaire ā€˜Down to Earthā€™ opent het nieuwe seizoen van KoffieMet

Algemeen

DRONTEN - Het nieuwe programma van KoffieMet begint op zondagmiddag 24 september niet met een lezing, maar met de documentaire ā€˜Down to Earthā€™. Deze film volgt de wereldreis van het echtpaar Rolf Winters en Renata Heinen en hun drie kinderen.

ā€žHun ontmoetingen met de verborgen wijzen der aarde laten een diepe indruk naā€, vertelt Conny Gemke, ā€žDe film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze wijzen en de levensveranderende impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben.ā€

Inspirerend begin

ā€žZe vertellen over geluk en angst, over healing en 'het ware padā€™. Na lange tijd in afzondering te hebben geleefd zien de Earth Keepers dat het tijd is om in het licht te stappen en hun inzichten en wijsheid te delen met degenen die bereid zijn om te luisteren. Een inspirerend begin voor een nieuw seizoen lezingen georganiseerd door het team van Koffiemet.ā€

De documentaire wordt om 13.30 uur getoond in de kleine zaal van De Meerpaal. Aan het bijwonen van de film zijn kosten verbonden.

Lezingen

Op de website koffiemet.com staan de andere lezingen in het nieuwe seizoen. Na de film op de zondagmiddag zijn de lezingen weer op de bekende tweede dinsdag van de maand.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 6 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 7 uur geleden