Bas Suidgeest
Bas Suidgeest BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS verslikt zich op bezoek bij vierdeklasser 't Harde: 3-3

BIDDINGHUIZEN - De defensieve chaos bij BAS is zaterdag compleet. De Biddinghuizenaren krijgen op bezoek bij 't Harde liefst drie tegendoelpunten, maar wonder boven wonder scoren ze er zelf ook drie. Daardoor stapt de ploeg toch met een punt van het veld.

Het lijkt eigenlijk nergens op wat BAS, zeker in de tweede helft, op de mat legt. Aanvallend wordt het, voornamelijk door lange ballen, nog wel gevaarlijk, maar defensief is de wanorde groot. In de eerste helft speelt de de ploeg toch een voorsprong bij elkaar. Mark Schaap opent op voortreffelijke wijze de score en even later is ook Stefan Tolhoek goed voor een goal.

't Harde komt binnen de kortste keren weer langzij. Eerst communiceren keeper Sander Westdijk en verdediger Bas Suidgeest niet goed en daarna vergeet Westdijk een bal naar de andere kant van het veld te jagen: 2-2. Nog voor de rust speelt BAS weer een voorsprong bij elkaar. Tolhoek brengt Jesper Claassen in stelling en hij zorgt voor de 2-3.

Nieuwe gelijkmaker

De tweede helft is niet om aan te zien. 't Harde probeert het wel, maar kan het niet en BAS laat vrijwel niets meer zien. De thuisploeg komt, nadat de wedstrijd onderbroken is door onweer, nog wel op gelijke hoogte. Keeper Westdijk gaat naar de grond, kan de bal niet klemmen, en daar weet een tegenstander van te profiteren. Het eindigt zo in een terechte 3-3.