Afbeelding
Gert Buchner

Fotoclub Kiekendief viert 10 jarig bestaan

Algemeen

Fotoclub Kiekendief heeft op zaterdag 9 september zijn 10 jarig bestaan gevierd. 29 leden waren aanwezig op het lustrum welke werd georganiseerd in de tuin bij Martien Hoogebeen.

Nadat de aanwezigen tijdens de binnenkomst werden getrakteerd op een ware regen douche opende voorzitster Diana Kemperman de feestelijkheden. In haar speech had ze aandacht voor de zieke medeleden Gerrit Sleurink en Peter Wensink. Ook oud voorzitter Rob van der Pouw kon niet aanwezig zijn in verband met gezondheidsredenen. Allen wordt een spoedig herstel toegewenst.

Danny Tax had de eer om als eerste in het zonnetje te worden gezet. Danny heeft het nieuwe moderne clublogo ontwikkeld. Alle leden, kregen in de vorm van een gebakje, het nieuwe logo te zien. Daarna werd Franciska Leeuw bedankt voor haar 10 jarig lustrum als lid van de activiteitencommissie en in die 10 jaar zijn er prachtige foto activiteiten georganiseerd.

Na de speech van Diana vertrok iedereen naar de grote schuur om daar een Djembe workshop te volgen. Onder aanvoering van workshopleider Jan Snijder van Drum4fun werden de leden de nodige beginselen van het ouderwetse trommelen bijgebracht. Dat de een dit wat beter af ging dan de andere moge duidelijk zijn. Het plezier en de hilariteit waren er niet minder om. De foto's, die op het forum zullen worden gezet, laten aan verbeelding niets over. Uiteindelijk werd gastheer Martien Hoogebeen verkozen als meest talentrijke deelnemer in zowel trommel als danskwaliteiten.

Nadat iedereen de kelen had gesmeerd met het nodige vocht werd de barbeque ontstoken en kon iedereen genieten van een heerlijke barbeque. Het was een gezellige middag en avond en er wordt al weer uitgekeken naar het volgende feest!

Donderdag 14 september is de eerste reguliere clubavond na de zomerstop. Dan komen we samen in het gebouw “De Tweesprong” aan de Educalaan in Dronten. Samen zullen we de ingezonden vakantiefoto’s bekijken en bespreken. Voor meer informatie over de fotoclub kunt u terecht op www.fotoclubkiekendief.nl