Vakbeurs Groentechniek
Vakbeurs Groentechniek

Groentechniek Holland

dinsdag 12 september 2017 0:00

BIDDINGHUIZEN - De vakbeurs Groentechniek Holland voor bedrijven in de openbare groene ruimte beleeft dit jaar haar derde editie. De beurs wordt gehouden van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september in Biddinghuizen.

De organisatie van de beurs is volop bezig om standhouders binnen te halen. ,,De inschrijvingen stromen binnen: van kleine en nieuwe tot grote deelnemers zoals Jean Heijbroek, Kubota, Husqvarna, Stihl, Kioti, Wim van Breda, Isuzu, Kärcher, Van der Haeghe en JCB’’, juicht beursmanager Willem Bierema.

Enthousiast

Bierema is enthousiast over de centrale ligging van Biddinghuizen: ,,De locatie is optimaal vanwege de grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving. Bovendien is er naast expositieruimte ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen.’’

De beurs wordt georganiseerd onder auspiciën van Fedecom, de belangenbehartiger van ruim 950 bedrijven. Het is een zusterorganisatie van AgroTechniek Holland BV, die inmiddels vier agrarische evenementen heeft georganiseerd in Biddinghuizen.