© Gert Buchner

Zaalvoetballers ASVD beginnen het seizoen met een overwinning: 5-4

DRONTEN - De zaalvoetballers van ASVD zijn de nieuwe competitie begonnen met een 5-4 overwinning op Almelo 2. De van Anatolia uit Lelystad overgekomen Chalian Kiziler maakte 60% van de Dronter doelpunten.

ASVD begon sterk met een regen aan kansen. De ploeg ging daar echter nonchalant mee om en daardoor konden de Tukkers zich na de 1-0 herpakken. De koppies gingen zelfs hangen bij de thuisploeg en halverwege was het 1-3.

Door een discutabele rode kaart vlak voor rust kon ASVD na de rust de 2-3 binnenschieten. Alhoewel de ploeg moeite had met scoren, namen ze toch een voorsprong. Drie minuten voor tijd werd het 5-3. De bezoekers kwamen nog wel tot een 5-4 maar hadden niet genoeg tijd voor de gelijkmaker.