Annick Maas
Annick Maas Flevoruiters

Suzan Schurer wint twee eerste prijzen bij ZZ-springen in Hulshorst

Sport

DRONTEN - Er waren dit weekeinde mooie successen voor de Flevoruiters. Zo won Suzan Schurer zaterdag met haar paard PCD Daan met twee foutloze rondjes twee eerste prijzen in de klasse ZZ springen in Hulshorst.

Tereza Israël ging zaterdag met haar D-pony De Mensinghe's Juliaantje naar de Bonfix relatiedag bij de Heuvelruiters in Wezep. Het eerste proefje in de L1 ging erg goed en met 192 punten werd ze eerste. Het tweede proefje ging iets minder goed, maar met 180,5 punten behaalden zij toch een tweede plaats.

Annick Maas

Na lang oefenen gingen Annick Maas en haar E-pony Antygo zaterdag in de M1 van start bij Johan Laseur in Soest. In de eerste proef behaalden zij 190,5 punten en in de tweede proef 191, waarmee zij maar liefst twee keer een eerste prijs in ontvangst mochten nemen.

Ook Amber Poort ging zaterdag met haar paard Gloridee DBI naar een dressuurwedstrijd, maar dan bij De Gele Rijders in 't Harde. In de klasse B behaalden zij in de eerste proef 200,5 punten en in de tweede proef 190 en dat was goed voor twee oranje linten.

Alieke Leenders

Alieke Leenders ging zaterdag met haar paard Flevo All in Zwolle twee maal van start in de Z1. Met 222 en 222,5 punten behaalden zij een eerste en een tweede plaats.

Ook Anna Rosa van de Vrie was in Zwolle van de partij met haar paard Catlin in de klasse L1. Zij behaalden 183 en 196 punten en waren daarmee drie winstpunten rijker.

Angelique en Myrthe van der Weele gingen zondag bij Ruitersportcentrum Zeewolde van start. Myrthe reed met haar B pony Bandit voor de eerste keer L1 en behaalde 186,5 en 186 punten wat goed was voor twee keer een eerste plaats. Angelique startte ook voor de eerste keer L1 met haar D pony My Fair Lady en haalde 194,5 en 195,5 punten, ook twee keer een oranje lint.

Samengestelde wedstrijd

Bij de samengestelde wedstrijd in Neede kwamen de dames Naber zaterdag in actie. Jantien reed haar D-pony Satie in de klasse B naar een vijfde plaats met twee keerx een 9 en een 9,2 voor stijl in de cross.

Leida reed een mooie dressuurproef en een goed springparcours met haar E-pony Lucky Lizzy, maar de cross eindigde bij het water.

Daniël Haver en Zeb reden zaterdag in de klasse M in Lisse. De dressuur was goed, het springen niet, maar een foutloze cross maakte alles weer goed, waardoor deze combinatie eindigde op een derde plaats.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 6 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 7 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 7 uur geleden