Alzheimer CafƩ Dronten met Meerpaal Welzijn en Dronter Koers

Algemeen

Alzheimer CafƩ Dronten met Meerpaal Welzijn en Dronter Koers

Woensdag 11 oktober komt Sonja Zimmerman, van de afdeling Welzijn in de Meerpaal, vertellen over de ondersteuning van de Dronter Koers. Het team van de Dronter Koers kunnen u alle mogelijke vragen beantwoorden en weten de weg te vinden richting instellingen en gemeente. Tevens vallen sinds dit jaar de buurtsportcoaches onder Welzijn. Actief zijn, bewegen is goed voor dementerenden. Ook vindt u in De Meerpaal diverse activiteiten welke laagdrempelig zijn. Het team bestaat uit sociaal werkers die u kunnen helpen met diverse vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Ook kunt u een beroep doen op vrijwilligers.

Elke 2e woensdagavond van de maand kunt u vanaf 19.00 uur binnenlopen bij het Alzheimer CafƩ Dronten in de Meerpaal (gele zaal). De start van de cafƩavond is om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Koffie en thee en toegang zijn geheel gratis.

Meer informatie kunt u krijgen via telefoonnummer 06-16098754 bij Katja Oerlemans, op de site van Alzheimer Nederland via www.alzheimer-nederland.nl of via onze eigen site : www.alzheimercafedronten.nl