Beurs in De Meerpaal.
Beurs in De Meerpaal. Ā©maartenheijenk.nl

Bezoekersaantal van vorig jaar leidt tot tweede consumentenbeurs

Algemeen

DRONTEN - Carpe Diem Makelaardij hield vorig jaar in november een consumentenbeurs in De Meerpaal. Volgens eigenares Nathalie Minkman kwamen er 3.100 bezoekers op af en dat is voor haar aanleiding om op zaterdag 18 november opnieuw zoā€™n dag te houden.

ā€žIn een ambiance van winter en kerst kunnen de bezoekers inspiratie en ideeĆ«n opdoen voor deze tijd van het jaar op het gebied van onder andere huis, interieur, mode, vrije tijd, horeca en lifestyleā€, kondigt de makelaar aan.

Stijl van werken

Net als vorig jaar is het thema van de beurs: ā€˜wonen - leven - genietenā€™. De organisator legde vorig jaar uit waarom het organiseren beurs niet vreemd is voor een makelaar: ā€žHet thema past helemaal bij onze stijl van werken."

ā€žWij zijn gericht op de verhalen achter het verkopen van huizen. Feitenkennis is belangrijk als je een huis verkoopt, maar de verhalen, het rondmaken van de cirkel en dus de beleving van wonen zijn ook heel belangrijk.ā€

Veertig bedrijven

Er hebben zich voor de beurs van 18 november ruim veertig bedrijven aangemeld: ā€žWaardoor er, voor jong en oud, een zeer veelzijdig aanbod ontstaat. Van kleding, lampen en bedden, tot ideeĆ«n voor het kerstdiner en hapjes, tot reizen en woninginrichting.ā€

Naast de 40 exposanten is er gezorgd voor demonstraties, workshops en entertainment. Ook de kinderen worden vermaakt en er zijn optredens van Joy-4All.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 22 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 23 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 23 uur geleden