Ricardo Talu
Ricardo Talu ©maartenheijenk.nl

Asv Dronten komt tekort tegen SVZW: "We stonden wel goed"

DRONTEN - Het is asv Dronten zaterdag niet gelukt om iets over te houden aan de uitwedstrijd bij SVZW. In Wierden gingen de Drontenaren uiteindelijk met 3-1 onderuit.

SVZW is een van de ploegen die bovenin mag worden verwacht en dat bleek zaterdag ook wel. Bij rust keek asv Dronten al tegen een 2-0 achterstand aan en ook in de tweede helft lukte het de Drontenaren niet om zich in het duel te mengen. Na tachtig minuten werd het 3-0, waarna Ricardo Talu in de slotfase de eer nog redde.

Asv Dronten-trainer Raymond Schuurman besloot zich neer te leggen bij de nederlaag. "SVZW is op dit moment beter dan ons, zo is het gewoon. Toch vond ik dat wij vandaag niet een slecht stonden, maar dat was niet voldoende. Volgende week spelen we tegen DOS '37. Een overwinning zou wel eens lekker zijn", aldus de coach.