Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS krijgt in slotfase deksel op de neus en verliest van Hattem

Sport

BIDDINGHUIZEN - Slecht speelde BAS zaterdagmiddag niet, maar toch verloor de derdeklasser wel. Medekoploper Hattem bleek met 2-1 te sterk, waardoor de Biddinghuizenaren afzakten naar een zesde plaats.

BAS kon zaterdag alleen lijstaanvoerder worden, aangezien het zaterdag medekoploper Hattem trof. Op het eigen sportpark De Schelp had BAS het betere van het spel en kwam het in de eerste helft ook op voorsprong. Na een klein half uur nam David van Dijk plaats achter een vrije trap en hij werkte de bal in een keer binnen.

Toch werd het voor de rust alweer gelijk. Hattem kwam sporadisch in de zestien, maar een van die momenten was wel raak. BAS-goalie Sander Westdijk bracht eerst nog redding, maar was in tweede instantie toch verslagen: 1-1.

Kansen op meer

Na de rust kreeg BAS kansen op meer. Invaller Jesper Claassen had nog een goede mogelijkheid, Rick Aernaudts dook ineens op voor het Hattemse doel, maar uiteindelijk gingen de bezoekers met de punten aan de haal. Bas Suidgeest maakte in buitenspelpositie een doelpunt, die werd afgekeurd, en in de tegenstoot volgde de beslissende 1-2.

Eén-op-één gesprekken.
Alleen selecte groep inwoners krijgt alsnog één-op-één gesprek over deal De Regt de regt 22 uur geleden
Bewoners gaven hun mening over de nieuwe appartementen.
OFW en aannemer sluiten samen met huurders de bouw van MFC Swifterbant af 22 uur geleden
Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 23 uur geleden