VIDEO | BAS start tegen Oene als ‘een stel ouwe wijven’, maar speelt uiteindelijk toch 2-2

BIDDINGHUIZEN - „Gewoon heel slap”, zei BAS-verdediger Bas Suidgeest over de eerste vijftien minuten van de thuiswedstrijd tegen VV Oene, „We zijn als een stel ouwe wijven begonnen.” Oene kwam in dat eerste kwartier op 0-2. De ploeg uit Biddinghuizen herstelde zich wel en speelde uiteindelijk gelijk: 2-2.

Een blunder van de Oene-keeper leidde vlak voor rust tot de 1-2 door Bas Suidgeest. De tweede helft was duidelijk voor BAS, zonder dat dit tot veel uitgespeelde kansen leidde. Aanvoerder Stefan Tolhoek zorgde voor de 2-2 en dat was een terechte eindstand.

„Als we hadden gewonnen was dat op basis van de tweede helft misschien niet eens onterecht geweest”, zei Suidgeest naderhand, „Maar toch heb ik wel een goed gevoel over dat puntje.”

Gratis gids van bijenhoudersvereniging met tips voor bijenvriendelijke tuin 22 uur geleden