Grote Boekenmarkt in Biddinghuizen

Biddinghuizen

Grote Boekenmarkt van koor “Zon en Zegen” – Biddinghuizen. Op vrijdag 3 november en zaterdag 4 november is de jaarlijkse boekenmarkt van Chr. Gemengd koor “Zon en Zegen” uit Biddinghuizen.

Tijden: op vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Waar: Kerk- en zalencentrum “De Voorhof” in Biddinghuizen

U vindt er een grote sortering (duizenden boeken!!) van allerlei soorten voor groot en klein. Ook zijn er vele puzzels, Cd’s en Dvd’s te koop. Alles voor kleine prijsjes. Sla uw slag door voordelig aan uw boeken te komen of alvast als cadeautje te kopen.

Mocht u nog mooie boeken hebben die u kwijt wilt, dan kunt bellen met Roelof Wemmenhove tel. 331577 of Niek Timmerman tel. 332398.

U kunt de boeken zelf brengen op donderdagmiddag 2 november van 13.30 tot 16.00 u. en van 19.30 tot 20.30 u. en vrijdagmorgen 3 november tussen 9 en 11 uur in kerkcentrum “De Voorhof”.

Mocht u de boeken niet zelf kunnen brengen dan kunt u van tevoren bellen om ze te laten ophalen op donderdag 2 november, zie bovengenoemde telefoonnummers.

Boekenmarktcommissie Zon en Zegen

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 2 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 2 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt naar vermiste man in Roggebotzand 13 uur geleden