Reaal Dronten
Reaal Dronten ©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten beleeft verschrikkelijke middag in Hattem

DRONTEN - Reaal Dronten heeft zaterdagmiddag een ongenadig pak op de broek gehad. De Drontenaren gingen op bezoek bij VV Hattem en werden daar op ongekende wijze op de pijnbank gelegd: 10-2.

De eerste helft verliep rampzalig voor Reaal. Hattem opende na een kwartier de score en twee minuten later was het al 3-0. De Drontenaren kregen het niet voor elkaar om de productie van Hattem te stoppen, want bij rust was het al 7-0 (!).

Na de rust kreeg Reaal het iets beter onder controle, maar toch zag de ploeg dat er uiteindelijk dubbele cijfers op het wedstrijdformulier stonden. Zelf deed het met twee doelpunten nog wel iets terug, maar dat kon de pijn van een verschrikkelijke middag vast en zeker niet verzachten.

Reaal-trainer Carl Aventurin was nog niet bereikbaar voor commentaar.