Afbeelding

Harmonie Eendracht viert 55-jarig RaboJubileumConcert samen met diva Karin Bloemen

maandag 30 oktober 2017 0:00

Harmonieorkest Eendracht bestaat 55 jaar! Reden om dat uitbundig te vieren met een bijzonder ‘RaboJubileumConcert’. Op zaterdag 7 april 2018 staat de plaatselijke muziekvereniging van Dronten op de planken met theaterdiva Karin Bloemen. En dat in de grote theaterzaal van De Meerpaal.

Diva Karin Bloemen
La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium en die gekleed in de mooiste creaties, garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden. De vrolijke en enthousiaste Karin – toch de enige diva die Nederland rijk is- is een kameleon in de beste zin van het woord. Karin brengt cabaret op een smaakvolle manier afgewisseld met herkenbaar muziek-repertoire. Vaak is zij een Dancing Diva, met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een chique Theater Diva. Samen met Eendracht gaat zij in duet.

Ook zal Eendracht haar bekende kant laten zien met mooie harmoniemuziek. Van concertwerken van bekende componisten tot herkenbare muziek uit de film- en theaterwereld. Denk hierbij aan filmmuziek van Star Wars en een hitmedley uit de musical The Lion King.

Muziek gecomponeerd voor Dronten
Speciaal voor het 55ste verjaardag van Eendracht heeft de Nederlands bekendste componist Jacob de Haan een nieuw muziekstuk gecomponeerd. Het Drontense orkest zal het eerste orkest zijn die dit werk ten gehore zal brengen.

Een bijzonder concert gevuld waarbij het publiek wordt geanimeerd met heerlijke muziek, prachtige beelden en fijne humor. Tijdens de pauze is een consumptie inbegrepen. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa van De Meerpaal of online op www.meerpaal.nl/theater.