Schietvereniging BAS
Schietvereniging BAS ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Open dag bij Schietvereniging BAS op 25 november

Sport

Het is bijna weer zover. Op 25 november, een dag waar wij als vereniging altijd weer naar uitkijken. Dit is namelijk de kans voor ons om aan familie, vrienden en belangstellenden te laten zien waar wij zo gepassioneerd mee bezig zijn. Namelijk de schietsport.

Als er iets is waar sportschutters met veel liefde en passie over praten is het toch wel hun sport. Op verjaardagen en werk worden er al snel veel vragen gesteld als blijkt dat je de schietsport beoefent.

Iedereen is nieuwsgierig of heeft er een beeld bij. En de meeste sportschutters vertellen er dan ook graag over. Maar niets werkt zo goed als het laten zien waar het om gaat. Namelijk het schieten. En dan niet tot je enkels in de lege hulzen staan en zoveel mogelijk patronen verstoken. (Want dat doen wij namelijk niet). Maar werken aan je(schiet-)conditie, je houding, je concentratie en ademhaling. En dan natuurlijk daaropvolgend, het perfecte schot!

Doordeweeks, dinsdag en vrijdag ’s avonds zijn wij geopend vanaf 19.00 uur en is er voldoende ruimte en tijd om in onze gezellige kantine iets te drinken, te praten over wat je bezighoudt en je vrienden te ontmoeten.

Tijdens de open dag bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom om eens te komen kijken in onze accommodatie op Sportpark “De Schelp”, Sportlaan 1 te Biddinghuizen. Vrijwilligers staan dan klaar om u meer te vertellen en te laten zien van de vereniging en het schieten.