Mark Schaap (archief)
Mark Schaap (archief) BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS doet wat het moet doen en wint van laagvlieger VEVO

BIDDINGHUIZEN - Even lijkt BAS zaterdag kort voor rust een lastige wedstrijd te krijgen, maar niets is minder waar. De Biddinghuizenaren zijn veel te goed voor VEVO en winnen de thuiswedstrijd uiteindelijk met liefst 6-1.

De ploeg van trainer Bert van den Brink maakt het zichzelf nog even lastig, als VEVO van 2-0 op 2-1 komt. BAS is door twee treffers van Mark Schaap op een comfortabele voorsprong gekomen, maar laat VEVO terug in de wedstrijd komen. Keeper Sander Westdijk moet zelfs de 2-2 voorkomen, waardoor bij rust de voorsprong nog in stand is.

Buiten dat moment om is BAS heer een meester. Zeker in de tweede helft is VEVO onmachtig en mede daardoor loopt de thuisploeg uiteindelijk uit naar een ruime zege. Mark Schaap neemt nog een treffer voor zijn rekening, Jesper Claassen scoort en ook de jongelingen Patrick Woud en Walid el Achak pikken hun doelpunten mee: 6-1.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 16 uur geleden