Jeroen van der Meer. (archieffoto)
Jeroen van der Meer. (archieffoto) Ā©maartenheijenk.nl

Asv Dronten in 'prima tweede helft' langs Vroomshoopse Boys

DRONTEN - Asv Dronten heeft zaterdag de uitwedstrijd bij Vroomshoopse Boys met 1-3 gewonnen. De Drontenaren kwamen met 1-0 achter, maar wisten de schade te herstellen. "Dat hebben we goed gedaan", concludeerde trainer Raymond Schuurman.

De eerste helft was niet best en mede daardoor kwam de thuisploeg op voorsprong. Jeroen van der Meer zorgde voor rust voor de gelijkmaker en luidde daarmee het herstel in. "In de rust hebben we wat accenten aangestipt en de tweede helft was helemaal voor ons. Ze kwamen er niet meer aan te pas", zei Schuurman.

In dat tweede bedrijf lukte het om de drie punten over de streep te trekken. Jeroen van der Meer tekende voor zijn tweede van de middag en daarna maakte Jodi de Boer aan alle onzekerheid een einde. "We stijgen drie plaatsen en dat is mooi. Ik ben dik tevreden", aldus Schuurman.