Afbeelding

Sportaanbod 50+ FIT start vanaf 2018 in Swifterbant

Swifterbant

Vanaf woensdag 10 januari start Frans Wientjes met ondersteuning van Sport in Dronten een 50+ Fit groep in Swifterbant. Iedere week zal er in de gymzaal Noordhoren een gevarieerd en dynamisch sportaanbod plaatsvinden. Het doel van de les is om fitte 50+ers een actief en gevarieerd sportaanbod aan te bieden.

De 50+ Fit groep is een initiatief van Frans Wientjes. Hij wil met dit idee een gevarieerd sportaanbod creƫren voor actieve en gezonde 50+ mensen. De les zal starten met een warming up waarna er actief gesport zal gaan worden. Dit aanbod is bedoelt voor mensen die nog actief kunnen en willen sporten en iedere les is weer verassend wat ze gaan doen.

Frans heeft ervaring met 50+ Fit groepen in IJsselstein. Met deze ervaring kwam Frans Wientjes bij de buurtsportoaches van Sport in Dronten om eenzelfde soort groep op te starten in Swifterbant. Sport in Dronten ondersteunt het initiatief in de opstartfase waarna hij na bepaalde tijd zelfstandig gaat opereren.

De kosten voor deze les zijn ā‚¬2,50.- per keer. Echter hoe meer mensen er deelnemen hoe lager de kosten komen uit te vallen. Bij voldoende deelnemers (minimaal 10 personen) word er woensdag 10 januari van 10.00-11.00 uur 2018 gestart.

Opgeven en info kan via: frans.wientjes5@gmail.com of tel. 06-24978828 / 0321-321462

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 4 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 5 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 5 uur geleden