Afbeelding
Libero'99

Libero’99 sluit het jaar af met het traditionele oliebollentoernooi in ’t Dok

Sport

DRONTEN - Volleybalvereniging Libero’99 houdt op vrijdagavond 29 december van zeven tot elf uur haar jaarlijkse populaire oliebollentoernooi in sporthal ’t Dok. Het toernooi is recreatief en bedoeld om de Drontense bevolking kennis te laten maken met de volleybalsport.

„Het is een ware traditie waar families, bedrijven, buren en vriendengroepen graag aan meedoen. Het plezier is groot en de sfeer enorm gezellig”, aldus de organisatoren.

Libero’99 sluit met dit toernooi het jaar af. Jan Veldstra: „Het is al jaren heel populair en een ware traditie voor vriendengroepen, bedrijven en buren. We moeten soms teams teleurstellen. Dat is jammer, dus ik roep iedereen op om zich snel in te schrijven. Mocht het vol zitten, dan is er de kans om in het voorjaar weer mee te doen, maar dan met het Paaseitoernooi.”

Recreatief volleyballen

Elk team speelt een halve competitie, waarna de poules opnieuw naar sterkte worden ingedeeld. Hierdoor wordt in de tweede helft van de avond gespeeld tegen teams van ongeveer gelijke sterkte. Elk team speelt evenveel wedstrijden.

Deelname is mogelijk voor alle Drontenaren mits men zich opgeeft als compleet team van maximaal 8 personen. De deelnemers moeten minimaal 16 jaar zijn, er dienen minimaal twee dames in het veld te staan en niet meer dan twee competitiespelers.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 4 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 4 uur geleden