Onderneming van het Jaar in Dronten: vorig jaar geen geïnteresseerden, nu drie categorieën

Algemeen

DRONTEN - Ondernemersvereniging De Driehoek uit Dronten maakt tijdens haar businessborrel van 7 december bekend welke bedrijven genomineerd zijn voor de verkiezing Onderneming van het Jaar. De borrel wordt gehouden bij De Rede van Dronten en begint ’s middags om kwart over vijf.

Vorig jaar huldigde OVDD geen Onderneming van het Jaar vanwege gebrek aan belangstelling. Dit jaar (januari 2017) ging de prijs naar Schaap Holland. Voor de komende verkiezing zijn er voor het eerst drie categorieën.

Nieuwjaarsfeest

De jury buigt zich momenteel over de voordrachten: ,,Er wordt gekeken naar ondernemerschap, innovatie, binding met de gemeente Dronten, onderscheidend vermogen en duurzaamheid.” De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het OVDD-nieuwjaarsfeest op 6 januari.

Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen.

Ondernemingen van het Jaar

2016Schaap HollandBiddinghuizen
2015geen winnaar
2014GICOM BVBiddinghuizen
2013Gavi WijnkopersDronten
2012Vereecken FruitDronten
2011Profile Tyrecenter FlevobandenDronten
2010Weevers LandbouwmechanisatieSwifterbant
2009Schaap HollandBiddinghuizen
2008HediBouwBiddinghuizen
2007Flevo ICTDronten
2006De Rede van DrontenDronten
.

Video Schaap Holland

.