Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

Vooruitblik voetbal: BAS en Reaal Dronten spelen volgende derby

Sport

BIDDINGHUIZEN - In de derde klasse C staat zaterdagmiddag de volgende derby op het programma. BAS neemt het dan in eigen huis op tegen Reaal Dronten, dat na acht wedstrijden nog altijd puntloos onderaan staat. De Biddinghuizenaren beschikken over een complete selectie.

BAS kent tot dusver een wisselvalig seizoen. Afgelopen week won de ploeg van trainer Bert van den Brink met 2-4 bij ESC, maar daarvoor werden er ook enkele keren punten laten liggen. Oene, Swift '64 en Hattem, allemaal bleken ze te sterk. Toch staat BAS, dat zaterdag weer kan beschikken over de van een blessure teruggekeerde Christiaan Grin, op een keurige vijfde plaats.

Voor Reaal Dronten blijft het avontuur in de derde klasse een lastige. Weggespeeld worden de Drontenaren, behoudens het uitduel bij Hattem, niet, maar het lukt toch iedere keer niet om punten te pakken. De eerste acht wedstrijden leverden Reaal nul punten op en daarmee is de ploeg de hekkensluiter in 3C.

Dwarsverbanden

Aan de kant van Reaal spelen twee spelers met een verleden bij BAS. Danny Mol was onderdeel van de Biddinghuizense hoofdmacht en ook Bret Eijkelboom speelde in het shirt van BAS. Vorig jaar verdedigde hij nog de kleuren van BAS, maar in de zomer besloot hij over te stappen naar Reaal. De wedstrijd tussen BAS en Reaal Dronten begint zaterdagmiddag om 14.30 uur.

Volledig programma

  • 14.30 uur asv Dronten - Nunspeet
  • 14.30 uur BAS - Reaal Dronten
  • 14.30 uur ZAC - Swift '64

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 17 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 18 uur geleden