gemeente Dronten
gemeente Dronten Ā©maartenheijenk.nl

Nieuwe algemeen directeur van de gemeente Dronten moet vooral kunnen samenwerken

Gemeente

DRONTEN - De gemeente Dronten is gestart met een procedure voor het vinden van een nieuwe gemeentesecretaris. Deze algemeen directeur van het gemeentehuis moet tegelijkertijd met het nieuwe college van B en W aan de slag, dus na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

De functie van gemeentesecretaris is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws geweest. Dit gebeurde naar aanleiding van berichten over vermeende problemen rond de bedrijfscultuur in het gemeentehuis.

Na het van vertrek van de vorige gemeentesecretaris en een interim-gemeentesecretaris is de gemeente nu op zoek naar een definitieve invulling van de positie. Daartoe is een advertentie geplaatst, onder andere zaterdag in de NRC.

Voorbeeldgedrag

ā€žBijzonder aandachtsgebied van de nieuwe gemeentesecretaris is samenwerkingā€, aldus de advertentie van de gemeente Dronten.

Over de inhoud van de functie schrijft de gemeente: ā€žU inspireert het management door voorbeeldgedrag. U bent werkgever en stelt het welzijn van uw medewerkers centraal, waardoor zij optimaal presteren.ā€

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 12 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 12 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 13 uur geleden