De vestiging van Domino's Pizza in Kampen.
De vestiging van Domino's Pizza in Kampen. Google Streetview

Dronten krijgt nog dit kalenderjaar een vestiging van Domino’s Pizza

Algemeen

DRONTEN - Er komt een vestiging van Domino’s Pizza in Dronten. Het bedrijf gaat er van uit dat de zaak nog dit kalenderjaar open gaat.

Een woordvoerder van Domino’s Pizza zegt over de vestiging in Dronten: „We zijn momenteel nog volop bezig met de voorbereidingen omtrent de realisatie. Omdat er in het bouwproces nog enkele zaken niet helemaal rond zijn, houden we nog even een slag om de arm wat betreft de openingsdatum.”

Werving van personeel

Wel is het bedrijf inmiddels gestart met de werving van personeel. Zo wordt er gezocht naar een fulltime winkelmanager en assistent-winkelmanager. Verder worden er parttime pizzamakers en bezorgers gevraagd.

Dronten kreeg in februari een vestiging van New York Pizza. Daar komt nu ook een tweede pizzabedrijf bij. Net als New York houdt ook Domino's zich vooral bezig met bezorging.

Zestig landen

Domino’s werd opgericht in 1960 in Michigan. Momenteel zijn er ruim tienduizend vestigingen in meer dan 60 landen. In deze regio zijn er al winkels in bijvoorbeeld Kampen, Emmeloord, Harderwijk en Lelystad.