BAS Voetbal
BAS Voetbal BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS na strafschoppen onderuit bij eersteklasser Nunspeet

BIDDINGHUIZEN - BAS is dinsdagavond na het nemen van strafschoppen uitgeschakeld in het bekertoernooi. De Biddinghuizenaren kregen het voor elkaar om eersteklasser Nunspeet op 1-1 te houden, maar namen de daaropvolgende penalty's uiteindelijk niet goed genoeg.

BAS kreeg in Nunspeet de eerste kansen, maar Patrick Woud en Mark Schaap scoorden niet. Nunspeet zette daar bijzonder weinig tegenover, maar opende wel de score. Dani Schmitz was iedereen te snel af en schoot de bal achter keeper Hessel Bregman. Een rijkelijke beloning, aangezien BAS weinig onder deed voor de tegenstander.

Na de rust kwam BAS dan ook langszij. Daar had het wel de hulp van Nunspeet voor nodig, aangezien een eigen doelpunt de gelijkmaker betekende. In de resterende minuten liet BAS het na om de winst te grijpen, waardoor strafschoppen de beslissing brachten. Art Drent miste, Stefan Tolhoek schoot hoog over en die laatste misser werd BAS fataal.