De bewonersavond van OFW.
De bewonersavond van OFW. OFW

OFW geeft prioriteit aan duurzaamheid en besparen op woonlasten

Algemeen

DRONTEN - Oost Flevoland Woondiensten (OFW) heeft dinsdag tijdens een bewonersavond de planning voor de komende jaren laten zien. Zo werd aangekondigd dat de corporatie aandacht blijft besteden aan duurzaamheid en besparen op woonlasten, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Ruim honderd huurders bezochten de bewonersavond. Er was een open inloop, waar de bewoners terecht konden voor vragen, een gesprek met directeur Truus Sweringa en informatie over woningaanpassingen, de komende projecten en verschillende demonstraties. „Al met al een zeer gevarieerde en geslaagde avond”, concludeerde OFW.

Van kantoor naar appartementen

Er werd verteld over twee lopende projecten: het ombouwen van een kantoorgebouw naar tien appartementen en de nieuwbouw van 35 studentenwoningen. De firma Nooter gaf een demonstratie over de werking van zonnepanelen.

Daarnaast waren de firma’s Klaaysen, Dutherma en Feenstra van de partij voor onder andere demonstraties over asbestsanering en spouwisolatie. De gemeente Dronten gaf informatie over de campagne ‘Lang zult u wonen’.

De huurders konden ook een kijkje nemen op het nieuwe huurdersportaal en de nieuwe website van OFW.

Dossier OFW

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 18 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 18 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 18 uur geleden