Jeroen van der Meer. (archieffoto)
Jeroen van der Meer. (archieffoto) ©maartenheijenk.nl

Twee doelpunten van Jeroen van der Meer genoeg voor zege asv Dronten

DRONTEN - Asv Dronten heeft zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen KHC met 1-2 gewonnen. Jeroen van der Meer werd het goudhaantje, want hij produceerde beide Drontense goals.

Binnen twee minuten had Van der Meer het eerste doelpunt er al in liggen. Vanaf links werd de bal voor het doel gebracht en vanaf een meter of tien haalde Van der Meer doeltreffend uit. Een dik kwartier later prikte de buitenspeler wederom raak. Uit een vrije trap van Kevin van der Vlag schoot Martijn Timmer op de paal en in de rebound was Van der Meer er als de kippen bij.

Na de rust was het weinig verheffend, totdat KHC een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd kwam. Dat bracht de spanning terug, maar uiteindelijk kwam asv Dronten niet meer in de problemen. Het schreef drie punten bij en klom daardoor naar een zesde plaats op de ranglijst.